دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حمایت کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران از اکوسیستم استارت‌آپی پیشگیری و درمان سرطان 

حمایت کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران از اکوسیستم استارت‌آپی پیشگیری و درمان سرطان 
نایب‌رئیس اول کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران حمایت خود را از اکوسیستم استارت‌آپی پیشگیری و درمان سرطان اعلام کرد.
کد خبر : 892514

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم تاج‌آبادی ابراهیمی نایب‌رئیس اول کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران در نشستی با پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر و دبیر تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس با اعلام حمایت از شکل‌گیری زیست‌بوم استارت‌آپی حوزه پیشگیری و درمان سرطان گفت: اتاق بازرگانی ایران و تهران حمایت ویژه خود را از این حرکت ملی اعلام می‌کند و ازآنجایی‌که ایران کشوری است برخوردار از متخصصین و نخبگان دانشگاهی در حوزه‌های مختلف فناوری و دارای مطالعات فراوان صورت گرفته در زمینه‌های درمانی ونیز شرکت‌های دانش‌بنیان دارویی و تجهیزات پزشکی، ساخت، بازار و قرارگیری در زنجیره دانش لذا می‌توان به موفقیت این‌گونه طرح‌ها امیدوار بود.

مدیرعامل گروه تک ژن زیست ضمن ابراز خرسندی از ورود کارخانه نوآوری آمپر به حوزه‌های نوآورانه گفت: آموختن در کنار جناب آقای کرمی، با توجه به سابقه‌ی درخشان ایشان در حوزه‌های نوآورانه و فناورانه باعث افتخار است. تعریف سرفصل‌های همکاری مشترک میان دو مجموعه می‌تواند شروعی برای ایجاد فرصت‌های بزرگ‌تر و اشتغال‌زایی برای افراد توانمند و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کشور باشد.

گسترش زیست‌بوم حوزه سلامت

عضو اتاق تهران ضمن تاکید بر علاقه کمیسیون سلامت اتاق و مشارکت با کارخانه نوآوری آمپر در ایجاد اکوسیستم استارت‌آپی حوزه پیشگیری و مبارزه با سرطان گفت: شناسایی و حمایت از صاحبان ایده‌های استارت‌آپی در حوزه پیشگیری و درمان سرطان و همچنین سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی ایده‌هایی که در این عرصه وجود دارد، می‌توان و به‌عنوان گام مثبت برای سلامت جامعه برشمرده است.

در این بازدید پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر و دبیر تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن معرفی شتاب‌دهنده‌ها و استارت‌آپ‌های مستقر در کارخانه و توانمندی‌های مجموعه، برنامه‌های کمیته تجاری‌سازی دومین کنگره بین‌المللی کنسرژنومیکس و نقشه راه این کنگره را توضیح داد و گفت: اهمیت فعالیت‌های نوآورانه و استارت‌آپی برای سرعت بخشیدن به پیشگیری و درمان بیماری سرطان، راهکار‌هایی برای تشخیص زودهنگام این بیماری و روش‌های هوشمند برای درمان آن، از اصلی‌ترین دغدغه‌های کسب‌وکار‌های نو در آمپر است.

 دبیر کمیته تجاری‌سازی دومین کنگره کنسرژنومیکس افزود: بی‌شک با ترویج راهکار‌های نوآورانه در درمان سرطان، اقتصاد سلامت در این حوزه نیز تقویت خواهد شد که درنتیجه آن، بهبود کیفیت سلامت جامعه، به دست خواهد آمد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب